Det er ikke vi som skal produsere de store eventene, de store direktesendingne, vi har ingen ambisjoner om det.  Men vi vil gjerne lage innslag!  Vi er raske, fleksible, erfarne og proffe.  Vi kan avlaste de de store selskapene med jobben å lage forhåndsproduserte innslag.  Vi har gjort det før, vi er til å stole på, vi leverer kvalitet rimelig og i tide.  

Ta kontakt, vi har veldig lyst til å bidra!  

Under finner du noen eksempler på innslag vi har laget.  Den flaten vi har levert mest til de siste årene er TV2s Artistgalla, de eksemplene finner du her.  

Bilde 7.png

For Nobelkonserten har vi produserte flere innslag, de to under er fra 2015 da Den tunisiske kvartetten for nasjonal dialog vant prisen.  Regi er ved Geir Fredriksen.  

Stine Sofies Stiftelses åpning av nytt senter ble feiret med en festaften på TV2.  Produksjonsselskap var Bie Produksjon.  Et av innslagene vi produserte handlet om stifelsens arbeid med å bevistgjøre barn i 5-6 års alderen, et annet handlet om Rune Andersen som fortalte om sin trøblete barndom.   

Warner Bros sto bak NRK-programmet Jul på Slottet.  Mellom noen av de musikalske innslagene skulle det vises portretter fra prosjekter som hadde fått støtte av Kronprinsparets Fond.  

Røde Kors har vi ved flere anledninger laget innslag for eller til.  Her er et innslag som ble brukt i Momarkedet-sending på NRK og et annet som ble brukt som åpning på landsmøtet.