Skjermbilde 2017-05-24 kl. 14.30.52.png

Truels Zeiner-Henriksen

Daglig leder, produsent og regissør.  Over 30 års erfaring fra norsk tv og reklamebransje, bred kompetanse på mange formater.  Han har regissert store, kommersielle reklamefilmer, hatt manus- og regiansvar på flere større infotainmentserier for NRK og TV2 og innkassert 4 gullruter for dette.  Han har hatt hovedansvaret for å produsere innslag til TV2s Artistgalla de siste 10 årene.  

(+47) 91348248       truels@sherpafilm.no


GEIR FREDRIKSEN

Geir er en produsent og regissør som går inn i alle produksjoner med store ambisjoner.  Etter flere år i større produksjonsselskap, har han mye erfaring fra produsjoner utenlands, samt et stort antall eventer på hjemmebane.  Geir har blant annet produsert "Amandaprisen" og "TV2 20 år" (for Warner Bros Norge) og hatt regi på innslag til Nobels Fredspriskonsert.  Han har produsert mange innslag og programmer for norske bistandsorganisasjoner.  


HÅVAR KARLSEN

Håvar Karlsen er fotograf og klipper.  I løpet av de siste 5 årene har han gjort et stort antall dramaserier for NRK og TV2.  Etter 4 sesonger som operatør på den kritikerroste TV2 serien “Dag” har han de siste årene tatt steget opp som sjefsfotograf på serier som “Det Tredje Øyet” og “Lilyhammer”. Med dyptinngående teknisk kunnskap om de fleste formater og kameraer, har han også vært Canon Norges videoambassadør de siste årene.

_L0C0987001845.jpg